Termeni si conditii

Va rugam sa cititi detaliile complete ale politicii de confidentialitate termeni si conditii genti dama atunci cand utilizati magazinul online gentigiulia.ro. Proprietate a Creative Smart Line SRL.
 Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorilor toate informatiile si detaliile produselor. Certificate conformitate, caracteristici, imagini, video. De asemnea prin formularul de contact ne puteti adresa orice intrebare.

Continutul gentigiulia.ro incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe platforma, sunt proprietatea exclusiva a Creative Smart Line SRL. Acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Nu este permisa

Copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti. Toate actiunile de utilizare a informatiei/imagine de pe platforma trebuie autorizate in scris de Creative Smart Line SRL. 
Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Newsletter

Newsletterele gentigiulia.ro sunt transmise in urma inregstrarii d-voastra. Sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Clientul isi poate modifica optiunea in orice moment prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la www.gentigiulia.ro sau prin modificarea setarilor din contul de client la sectiunea conecteaza-te – abonat.

Vanzatorul Creative Smart Line SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul: 0004963 . Număr infochiosk:779900762633  . Data: 16/02/2018

Cumparatorul este de acord sa primeasca obiecte promotionale, produse gratuite, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la vanzator si partenerii sai.

Prin incheierea acestui acord, cumparatorul se obliga sa accepte termenii si conditiile acestui site.