Retur

Retur genti dama

La retur genti dama conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, la retur genti dama consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare. Fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului se poate returna. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. 

In situatia in care produsul va fi preluat de catre noi, suma va fi returnata in termen de 14 zile lucratoare de la primirea notificarii de retragere, intr-un cont bancar ale carui date vor fi puse la dispozitie de catre client.